3 oktober 2023

Redactie Jaarboek Oud-Castricum zoekt collega’s

De Stichting Oud-Castricum houdt zich bezig met bron- en veldonderzoek op het gebied van archeologie, historie en genealogie in Castricum. Oud-Castricum geeft 1x per jaar een jaarboek uit met uiteenlopende artikelen over de geschiedenis van Castricum.

Er zijn 1500 betalende donateurs die elk jaar het jaarboek thuis ontvangen. Het jaarboek is tevens bij Boekhandel Laan te Castricum en via de website los te koop.

De redactie zoekt collega’s die toegankelijk en vlot kunnen schrijven met interesse en of kennis over de geschiedenis van Castricum. Kennis van redactiewerk is een pré. Je schrijft zelf artikelen of je maakt door collega’s/auteurs aangeleverde informatie geschikt voor het jaarboek. 
De redactie komt 1x per maand in de avond bij elkaar van 19.30 – 21.00 uur. Tijdinvestering daarnaast is wisselend, houd rekening met ongeveer 1 dagdeel per maand.

Heb je interesse? Bezoek een keer de Duynkant aan Geversweg 1b te Castricum als je meer wil weten over wat de Stichting Oud-Castricum doet. Of neem contact op via redactie@oud-castricum.nl.
We kijken ernaar uit om met je te praten !


Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties