Foto’s en verhalen van bruiloften gezocht

Na het  grote succes van de voorstellingen ‘Castricum en Bakkum 1950-1960’ in Hotel Borst in Bakkum wordt door de vrijwilligers i.s.m de Werkgroep Oud-Castricum hard gewerkt aan een nieuwe voorstelling in 2012 met als thema bruiloften.

De kundige en creatieve groep vrijwilligers vraagt daarbij hulp.

Graag komen zij in contact met mensen die fotomateriaal of verhalen rond dit thema kunnen leveren en met mensen die in 2012 veertig, vijftig of zestig jaar getrouwd zijn, om hun verhalen in beeld te brengen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Tonny Sminia, tel. 0251-657183, tonnywouters48@gmail.com.

Familie Borst

Op dinsdagochtend 29 november staat het thema ‘Bruiloften’ centraal tijdens de bijeenkomst van de ‘Oud Castricummers vertellen hun verhaal’ .

Ook belangstellenden kunnen aanschuiven  in het museum van de Werkgroep Oud-Castricum, de Duynkant, hoek Geversweg/Duinenboschweg (achter het station) te Castricum. De bijdrage voor de onkosten ad € 2,50 kan men bij aankomst betalen.

Graag even aanmelden bij  Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, 1902 CB Castricum, tel. 0251-656562, info@welzijncastricum.nl.

Bron: Stichting Welzijn Castricum.

Print Friendly, PDF & Email
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties