Bidprentjes gevraagd

Bidprentje (1)Dit najaar verschijnt het 37e Jaarboek van de Stichting Werkgroep Oud-Castricum met daarin onder andere een uitvoerige beschrijving van de familie Bos. Al vele jaren wordt door de werkgroep in het jaarboek de geschiedenis en de stamboom van een Bakkumse of Castricumse familie gepubliceerd.  Zo zijn al eerder de stambomen verschenen van de families Brakenhoff, Breetveld, Duinmeijer, Duijn, Glorie, De Graaf, Groentjes, De Groot, Hogenstijn, Hollenberg, Liefting, Lute, Meijne, De Nijs, Res, Scheerman, Schermer, Steeman, Stet, Stuifbergen, Twisk, Veldt, De Vries, De Winter, Welp-Wulp, De Zeeuw, Zonneveld en Zoontjes. In de komen­de jaren hopen wij nog meerdere families te beschrijven.

Bidprentje (2)Bij de samenstelling van de stamboom over de afgelopen honderd jaar vormen de bidprentjes een belangrijk hulpmiddel en omdat bij verschillende families nog bidprentjes aanwe­zig moeten zijn, zou de Werkgroep Oud-Castricum deze graag willen ontvangen. Ook bidprentjes van niet-Bakkumse of -Castricumse families zijn voor het volle­dig maken van de stambomen zeer welkom. Dit betreft vaak een aange­trouwde familie.

Alle bidprentjes, die door de werkgroep worden verzameld, blijven bewaard en toegankelijk voor het nageslacht. Eén telefoontje en ze worden bij u afgehaald. Contactadres: Simon Zuurbier, Kamperfoelielaan 11, tel: 0251-671511.

U kunt de bidprentjes ook afgeven in De Duynkant tijdens de eerstvolgende open dag van de werkgroep op zondag 1 juni van 12.00 tot 17.00 uur. 

Print Friendly, PDF & Email
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties