30 november 2017

Laatste nieuws over de uitbreiding van De Duynkant

De nieuwbouw van ons gebouw De Duynkant aan de Geversweg 1b in Castricum vordert gestaag. Nadat aannemersbedrijf A.C. Borst in samenwerking met Locas installatietechniek en Electronica de Graaf de bouwkundige werkzaamheden had opgeleverd, is nu schildersbedrijf Weda begonnen met het schilderwerk in de nieuwbouw. Ook het bestaande deel zal worden opgeknapt. Omdat de nieuwe betonvloer een droogtijd heeft van 8 weken wordt pas in januari het marmoleum gelegd door Huitenga.
 
Veel werk zal er voor de vrijwilligers van Oud-Castricum zijn wanneer de vloeren gelegd zijn. De bouwcommissie is bezig met het uitzoeken van de benodigde tentoonstellingsverlichting.

Mede door de extra bijdragen van onze donateurs is er extra geld beschikbaar om ook de voorzijde en tuin te moderniseren. Maar de penningmeester blijft zuinig kijken want sommige dingen zijn duurder dan gedacht.
 
Daarom een oproep aan de donateurs die nog geen extra bijdrage hebben gegeven om alsnog iets te doen. Het is natuurlijk ook leuk als een bedrijf ons wil sponsoren.
Het bankrekeningnummer is nog steeds NL54INGB0001851360 t.n.v. Stichting Werkgroep Oud-Castricum.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties