30 augustus 2020

Prijsvraag: Castricum in oorlogstijd

Doe mee en win!

Hoe was het toen?

Dit jaar is het alweer 75 jaar geleden dat er in Nederland een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Een periode die zijn sporen heeft nagelaten, niet alleen bij de bewoners van Castricum maar ook in het dorp en het gebied daaromheen. De Atlantikwall en andere verdedigingswerken, de kunstbunker zijn stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig zijn er mensen die – in woord en beeld – hun verhaal over die tijd met ons delen.   

Prijsvraag

Oud-Castricum vindt het belangrijk dat we deze herinneringen levend houden. We dagen daarom alle (oud-)inwoners van Castricum en de directe omgeving uit om te vertellen of te laten zien wat er gebeurd is in de Tweede wereldoorlog en hoe die onze omgeving heeft veranderd. Dat kan door een foto in te sturen van een locatie in Castricum die te maken heeft met de Tweede Wereldoorlog, of door een verhaal te vertellen over Castricum in oorlogstijd.

Meedoen

Doe mee en vertel of verbeeld jouw verhaal van Castricum in de Tweede Wereldoorlog. Tot 30 november 2020 kunnen deelnemers hun bijdrage inzenden.  De prijswinnaars worden bekend gemaakt op 13 januari 2021.

Het volledige wedstrijdreglement is hier te vinden. Inzendingen kunnen gedaan worden via dit formulier.

Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties