2 oktober 2015

Je bent Castricummer als ???

: Penningmeester Gerard Veldt kan niet wachten tot De Duynkant op de schop gaat. (foto Hans Boot) CAMERA

Dit is de naam van de facebookpagina die veel bezoekers heeft onder de Castricumse en Bakkumse inwoners. Op deze pagina wordt het plaatselijke nieuws breed uitgemeten en vaak wordt de Werkgroep Oud-Castricum om advies gevraagd. Oud-Castricum wil nu de slogan ‘Je bent Castricummer als…’ gebruiken om alle inwoners van ons dorp te vragen de werkgroep te ondersteunen bij het realiseren van haar bouwplannen.

: Penningmeester Gerard Veldt kan niet wachten tot De Duynkant op de schop gaat. (foto Hans Boot) CAMERA
Penningmeester Gerard Veldt kan niet wachten tot De Duynkant op de schop gaat. (foto Hans Boot)

Deze week is Oud-Castricum gestart met de derde fase van haar inzamelingsacties door de 1200 trouwe donateurs per brief te verzoeken een bijdrage te leveren aan de uitbreiding, die men zo graag in het jubileumjaar 2017 wil openen.
De werkgroep beseft terdege dat haar donateurs jaarlijks al veel steun verlenen en daardoor het uitkomen van het jaarboek mogelijk maken, maar neemt toch de vrijheid aan te kloppen voor een extra gift. Daarbij wil de werkgroep benadrukken dat elk bedrag, hoe klein ook, van harte welkom is.

Alle inwoners van Castricum en Bakkum, ook al zijn zij geen donateur van de werkgroep, worden hierbij verzocht een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL38 RABO 0311905684 t.n.v. Stichting Werkgroep Oud-Castricum. Het resultaat is ongetwijfeld een nog grotere toekomst voor Castricums verleden!

Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties