21 juni 2017

Interessante lezing van Petra Boers over seksuele revolutie

In het kader van het buurtproject van de Werkgroep Oud-Castricum, dat deze keer het centrum van het dorp betrof, was Petra Boers uitgenodigd om op 20 juni bij Boekhandel Laan een lezing te geven over de seksuele revolutie in de jaren ’60. Zij is de schrijfster van het boek  ‘Ondersteboven, Jouw Nederland in de jaren zestig’,  dat onder andere verkrijgbaar is bij Boekhandel Laan. De prijs is € 19,95.

Petra nam aan de hand van beelden over verschillende onderwerpen als voorlichting,  geboorteregeling, partnerruil etc. de toehoorders mee terug in de tijd en gaf ze een interactieve rol door schriftelijk hun mening te vragen over 13 taboes.  Dat gaf vanuit het publiek weer aanleiding tot veel reacties en  hilarische anekdotes.

De avond was ook bedoeld voor het inleveren van foto’s uit 1967 of omstreeks dat jaar die in het centrum van Castricum zijn gemaakt en bestemd zijn voor onze fotopanelen. Deze kunnen alsnog tot 9 juli bij Boekhandel Laan  worden gebracht. Verzending per mail is ook mogelijk.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties