1 april 2020

Frisse neus

Twee schelpenvissers

Wandelen of fietsen in de buitenlucht is goed voor je gezondheid. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten: de inspanning zorgt voor ontspanning. En dat is waardevol: zeker in deze spannende tijden! Gelukkig staan de richtlijnen van het RIVM en de overheid het halen van een frisse neus toe!

Oud-Castricum heeft een aantal wandel- en fietstochten gemaakt met daarin markante historische plekken in Castricum. Een drietal hiervan, twee wandelingen en een fietstocht, kunnen gratis bekeken en gedownload worden. Bij deze tochten is een (eveneens gratis) audiotour die beluisterd kan worden. Met behulp van de (gratis) app van izi.TRAVEL kunt u de volgende tochten maken:

  • Fietstocht: Schulpvaartroute,
  • Wandeling: Het 8je van Castricum,
  • Wandeling: Bruisend Bakkum-Zuid.

Beschrijvingen van alle drie de tochten zijn te vinden in onze webshop, met daarbij de links waar u ze kan bekijken, beluisteren of downloaden.

Ook interessant voor wie aan huis gekluisterd is, omdat de beschrijvingen van de highligts ook op p.c. of laptop bekeken en beluisterd kunnen worden!

Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties