23 september 2021

Beeldvraag. Beloning uitgeloofd voor wie deze dames herkent!

Bij de Beeldbank komen regelmatig foto’s en kaarten binnen. Daar zijn we erg blij mee en we merken dat er door de bezoekers van de site veel gebruik wordt gemaakt van onze beeldbank.

Als we een foto binnen krijgen, proberen de beheerders van de bank te achterhalen wat er op die foto’s te zien is. Meestal lukt dat, maar soms zijn het ware puzzeltjes. Zo ook bij bovenstaande foto.

Op deze foto zien we de Beverwijkerstraatweg, met daarop rechts de woningen die in 1943 zijn afgebroken door de Duitsers voor de bouw van de Atlantikwall. Nu is daar het Vitesse terrein.

De locatie is dus duidelijk, maar de mensen van de beeldbank zouden zo graag willen weten wie de dames zijn die op deze foto te zien zijn.

Weet u het? Degene die het eerste het verlossende antwoord geeft via het reactieformulier onder dit bericht, belonen we graag met een boekje over de geschiedenis van Castricum!

In de komende maanden zullen we onder de noemer ‘Beeldvraag’ regelmatig nieuwe vragen voorleggen aan onze lezers. Voor elke vraag loven we dezelfde prijs uit: een publicatie over de geschiedenis van Castricum. Wanneer een vraag al beantwoord is, zullen we dat melden in het bericht. Is er nog geen antwoord op de vraag, dan horen we het natuurlijk graag wanneer u het juiste antwoord heeft!

Dit is het eerste bericht uit een nieuwe serie: ‘Beeldvraag‘. Volgende berichten vindt u als u hier klikt.

Print Friendly, PDF & Email
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties