Aanmelden vrijwilligers

Home » Aanmelden » Aanmelden vrijwilligers

Aanmelden vrijwilligers

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. Kennis van de geschiedenis van Castricum is niet nodig: interesse daarvoor wel. Hebt u daarnaast interesse in onderwijs, het schrijven van artikelen, communicatie-activiteiten, foto, film of boeken en wilt u als vrijwilliger bij onze Stichting Oud-Castricum aanmelden? U bent van harte welkom!

Welke activiteiten?

Er zijn allerlei teams waarvoor u zich kan opgeven, zoals archeologie, archiefbeheer, archiefonderzoek en genealogie, cultuurhistorie en monumenten, educatie, jaarboekredactie en tentoonstellingen. Of voor gebouwbeheer en -onderhoud, ICT en PR en website.

Momenteel zijn er vacatures voor medewerkers:
 • educatie
 • redactie jaarboek
 • public relations
 • bibliotheek

 • Maar ook mensen die op een andere manier een bijdrage willen leveren zijn van harte welkom!

  Meld u nu aan

  Hebt u interesse in een van deze gebieden of activiteiten en wil u graag een bijdrage leveren aan een van de bovengenoemde activiteiten of teams? Meld u aan via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op om uw vragen te beantwoorden en samen te onderzoeken wat uw bijdrage kan zijn aan Oud-Castricum. Daarna maken Folkert Bangma of Rino Zonneveld (beide lid van ons bestuur) u wegwijs in ons Historisch Informatie Centrum De Duynkant aan de Geversweg 1b in Castricum.

  Print Friendly, PDF & Email