Aanmelden donateurs

Home » Aanmelden » Aanmelden donateurs

Aanmelden donateurs

Oud-Castricum is op zoek naar nieuwe donateurs. Zo kunnen we ons werk blijven doen en houden we voldoende draagvlak binnen de Castricumse gemeenschap. U kunt zich opgeven als donateur van Oud-Castricum door onderstaand formulier in te vullen.

Wat doet Oud-Castricum zoal?

  • We geven een jaarboek uit met interessante verhalen over de geschiedenis van Castricum en Bakkum. Tevens kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief,
  • we organiseren een aantal tentoonstellingen per jaar in ons gebouw De Duynkant aan de Geversweg,
  • we beheren een omvangrijk papier-, kaarten- en objectenarchief over Castricum en omstreken,
  • wij beheren een website met online artikelen, een beeldbank met meer dan 15.000 foto’s en een schat aan genealogische gegevens,
  • we zoeken, beschermen en onderzoeken in overleg met professionals de archeologie en conserveren de vondsten.
  • we doen onderzoek naar de geschreven bronnen over Castricum,
  • we voelen ons verantwoordelijk voor de instandhouding van cultuurhistorie en monumenten binnen de gemeente.

Oud-Castricum is een Culturele ANBI- instelling.

Oud-Castricum is door de belastingdienst aangemerkt als een Culturele ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften aan ons zijn aftrekbaar van het verzamelinkomen. Dit kan – afhankelijk van het inkomen – een financieel voordeel opleveren tot 50 procent van het geschonken bedrag. Klik hier voor de informatie die nodig is om giften aan Oud-Castricum af te trekken van de belasting. Het meest recente financieel jaarverslag kunt u hier downloaden.

Hoe kun je donateur worden van Oud-Castricum?

U kunt zich opgeven als donateur van Oud-Castricum door onderstaand formulier in te vullen.

Voor slechts 17,50 euro per jaar (meer is natuurlijk van harte welkom) bent u donateur en ontvangt u het laatste jaarboek. Maak uw donatie over op ons bankrekening nummer NL54 INGB 0001 8513 60. Als u buiten de gemeente Castricum woont, maak dan 5,00 euro extra over als bijdrage in de verzendkosten van het jaarboek.
U krijgt daarna elk jaar, samen met het nieuwe jaarboek, een brief van ons met het verzoek om de jaarlijkse donatie over te maken.

Bent u donateur en wilt u een wijziging in uw adres doorgeven of uw donateurschap opzeggen? Stuur dan een mail aan onze penningmeester: penningmeester@oud-castricum.nl.

Meld je nu aan en vul het formulier in:

Print Friendly, PDF & Email
6 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties